Welkom bij de Jeu de Boules Vereniging                                          Coevorden
Jeu de Boules, een sport en spel voor iedereen!                                                                   

Jeu de Boules clinics

Onze accommodatie heeft alles in huis om uw bedrijfsuitje, verjaardag of andere feestelijke gelegenheid tot een succes te maken. 

Geniet daarbij van ons arrangement-aanbod  en maak kennis met een ontzettend leuke sport.. Onze vereniging beschikt over een sfeervol verenigingsgebouw, voorzien van een invalidentoilet en een buitenterrein met 20 banen. Onze eigen leden leiden alles in goede banen voor u. Ook verzorgen wij desgewenst de catering. 

Na een warme ontvangst met koffie of thee gaan de gasten het speelveld op, waar iedereen na een korte uitleg van het spel zelf aan de slag gaat. Er volgt een kleine competitie, waarbij per speelronde door het lot wordt bepaald met wie en tegen wie men speelt. Dit alles zorgt niet alleen voor de nodige strijdlust, maar ook voor een ongedwongen sfeer waarbij veel kan worden gelachen en leuke gesprekken ontstaan.

Wilt u meer weten?

Met uitzondering van onze reguliere speeltijden en toernooidagen kunt u het gehele jaar bij ons terecht voor een clinic. Zowel s'avonds als overdag. Wilt u meer weten over de clinics? neem dan contact op met Jan Vrielink via tel. 0524-518865 of via de mail: jbvcoevorden.algemeen@gmail.com